Algemene voorwaarden

De Schoolbrug vzw, Congresstraat 59, 2060 Antwerpen | 03/292.60.60 | info@deschoolbrug.be | 0479.689.447 RPR

Leveringsvoorwaarden:
Verzending: Enkel mogelijk in België.
Leveringstermijn: Binnen de 15 werkdagen. Tijdens schoolvakanties kan dit echter langer duren.
Verzendkosten: Worden berekend op basis van het gewicht en de omvang van de bestelde goederen.
Ophalen: U kan uw bestelling gratis ophalen in de Congresstraat 59, 2060 Antwerpen. Ophalen is enkel mogelijk op afspraak (03 292 60 60 of webshop@deschoolburg.be).

Betaalmogelijkheden:
Onze webshop voorziet verschillende betaalmogelijkheden (overschrijving, Paypal, etc.) om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Mocht dit echter toch nog niet voldoen aan uw noden, neem dan gerust contact op voor ondersteuning op maat.

Garantie:
Al onze producten worden met de grootste zorg klaargemaakt en verpakt. Mocht er bij levering toch nog sprake zijn van schade of ontbrekende onderdelen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Melding van schade of tekort moet echter wel gebeuren ten laatste 15 dagen na ontvangst.

Digitale inhoud:
Heel wat van onze methodieken en materialen worden gratis digitaal aangeboden. Deze materialen mogen gerust gekopieerd en verspreid worden voor educatieve doeleinden, op voorwaarde dat daarbij wordt verwezen naar De Schoolbrug vzw.

Privacy:
De door onze klanten opgegeven contactinformatie wordt enkel gebruikt voor de registratie, de verwerking en de opvolging van hun bestelling en zal dus niet worden gedeeld met partners of derden.

Tarik AtacAlgemene voorwaarden