De Schoolbrug en stichting P&V slaan de handen in elkaar

  30 augustus 2016

De Stichting P&V hernieuwt haar samenwerking met het team van vrijwillige ‘A&d experts’, ontstaan binnen de P&V Groep om de maatschappelijke betrokkenheid en het engagement van de personeelsleden te stimuleren, ten voordele van organisaties gesteund door de Stichting P&V.

Na een succesvolle eerste editie in 2015, lanceert het team A&d Experts een nieuwe editie om personeelsleden bijeen te brengen die organisaties, gesteund door de Stichting P&V, wensen te helpen en bij te staan met hun professionele ervaring.

Als vrijwilliger helpen onze collega’s de vzw’s bij het optimaliseren van hun werking in verschillende domeinen, van informatica en het beter inzetten van websites, over human resources, tot juridisch advies. Zo kunnen de organisaties zich nog beter toeleggen op hun kerntaak: de begeleiding van de jongeren.

Elk team van experts bestaat uit 3 à 4 A&d Experts die zich van april tot december engageren. De eerste informatiesessies vonden plaats op 17 maart, in de lokalen van P&V te Brussel en Antwerpen.

Lees hier het artikel over de A&d Experts verschenen in het magazine van P&V.

Tarik AtacDe Schoolbrug en stichting P&V slaan de handen in elkaar